Hatice Teyze'den Doğal Lavantalı Sabun

Doğal Lavantalı Sabun

Tarihte soyluların gençlik iksiri olan bu kutsal ürün aynı zamanda bedeninize haricen de lazım. Kendi zeytinliklerimizden elde ettiğimiz yüksek kaliteli zeytin yağlarımız ile ürettiğimiz sabunlarımız ile sizin cildinizi de düşündük.

 

İnsan öyle mucize bir varlık ki… bu yüzden bedenimize iyi davranmalı ve iyi bakmalıyız. Ruhu da unutmamak lazım. Sabunlarımızı üretirken ticari kaygılardan öte içeriğe önem vererek üretim yapmak bizim için tek öncelik.

 

Çeşitli cilt sorunları kimi zaman da ruhsal sorunlarımız düşünülerek hazırlanıyor. Yorgun bir iş gününün ardından gevşetici, sakinleştirici içerik düşünülerek hazırlanmış bir sabunla yapılacak bir banyo gibisi var mı? Saf zeytinyağı ile üretilen cildi ve ruhunuzu düşünerek hazırlanmış naturel sabun çeşitlerimizden bu ay ki önerimiz: Lavantalı Sabun.

 

Lavantalı Sabun Nasıl Kullanılır?

 

Tüm ciltler için, yumuşatıcı, sakinleştirici özelliği bulunan Lavanta, ferahlatıcı nane ve rahatlatıcı çiçek yağlarını içeren tazeleyici bir sabundur.

 

Krem kıvamında, doğal boya ve kil ile yaratılan mavi ve açık mor kıvrımları ile rahatlatan, sakinleştiren, çok şirin bir sabundur.

 

Bu çiçek sabunu özel bitki yağlarıyla dolu canlandırıcı, sakinleştirici ve yatıştırıcı etkilere sahiptir.

 

Bütün cilt tiplerinde kullanabilen bu yumuşak sabun; kırılgan, narin ve hatta hassas ciltlerde kullanılabilir. T

 

Tavsiye: Ürünlerimizde hayvansal yağ ve kimyasal katkı maddeleri bulunmamaktadır. Tamamen bitkisel yağlardan imal edilmiştir. Yağlar ısıtılmadığı için tüm özelliklerini korur. Kullandıktan sonra su içinde bırakmayınız. Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. Düzenli kullanımda olumlu değişiklikleri farkedeceksiniz.


 
Etiketler: lavantalı sabun, doğal sabun
Temmuz 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR