Sofralara Doğallık, Lezzet ve Zerafet Katan Erken Hasat Zeytinyağı

Sofralara Doğallık, Lezzet ve Zerafet Katan Erken Hasat Zeytinyağı

Ağaçların bakımından hasatına, fabrikasyon sürecinden ambalajına ve depolanmasına kadar titizlik ve özenle hazırlanan Hatice Teyze Zeytinyağları doğal, sağlıklı ve lezzetli. Hatice Teyze zeytinyağları, Milas’ın antik döneminden bu yana asırlardır sahip olduğu çevresindeki bakir doğanın tüm lezzetini içinde barındıran özel bakıma alınmış zeytin ağaçlarından elde ediliyor. 

 

Erken Hasat Zeytinyağı Nasıl Kullanılır?

 

Yüksek rakımda bol oksijen ile uzun sürede olgunlaşan güneşin hızlandırdığı olgunluk stresini de yaşamayan  bu zeytinler ,  henüz yeni renk değiştirmeye başlamışken yere düşürülmeden, toz ve toprakla fazla temas etmeden toplanıyor ve  aynı gün içerisinde +27 C’nin altında hijyenik koşullarda soğuk sıkım (cold press) yöntemiyle sıkılıp yeşil meyvemsi aromaya sahip, dil üzerinde yoğun hissedilir acılık ve genizde yakıcılık oluşturan zeytinyağı üretiliyor. Rafinasyon işlemi uygulanmayan bu yağlarda içerik ve vitamin kaybı da olmuyor.

 

Zengin aroması ve içerdiği vitaminlerle eşsiz olan Hatice Teyze Erken Hasat yağları kahvaltılar, salatalar, soslar, tüm zeytinyağlı yemekler ile kalite ve sağlık göstergesi olan karakteristik özellikleri (meyvemsilik, acılık, yakıcılık)  nedeniyle  daha yoğun zeytinyağı lezzeti isteyenler için öneriliyor.

 

Sağlığını düşünen, damak zevkine önem verenlerin beğenisine sunulan Hatice Teyze Erken Hasat Zeytinyağı ve diğer seçkin zeytinyağı çeşitlerini Hatice Teyze Türkbükü mağazasında ve online satış kanallarımızda bulabilirsiniz.


 
Etiketler: erken hasat zeytinyağı, zeytinyağı
Temmuz 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR