Siz Tatildeyken Kışlık Erzaklarınızı Hatice Teyze Hazırladı!

Hatice Teyze Doğal Erzak

Bodrum’da bulunan Hatice Teyze mağazasında hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, ev yapımı titizliğinde, doğal yöntemler ile hazırlanan yöresel lezzetler sayesinde, bu kış mutfağınıza sağlık ve doğallık taşınacak.

 

Her evin mutfağında bulunan, yemeklerin vazgeçilmezi, sağlığa yararları açısından mucize olarak değerlendirilen Hatice Teyze’nin “Domates ve Biber Salçaları” ile yemekleriniz artık daha lezzetli ve daha keyifli... Isıl işlemden geçerek, bakır kaplarda pişirilerek hazırlanan Hatice Teyze salçaları yemeklerinize ve damaklarınıza tat katacak. Yaşlıların bağışıklık sistemini güçlendiren özel bir etkisi de bulunan Hatice Teyze salçaları cilt güzelliğinin ve bakımının başkahramanlarından olan zengin likopen içeriği ile yerken güzelleşmenizi de sağlıyor.

 

Mevsim mahsullerini en doğal halleri ile yorumlandığı, nar bahçelerinden toplanarak üretilen Hatice Teyze nar ekşisi, sofralarınızın lezzetini tamamlıyor. Uzmanlar tarafından öğünlerde mutlaka yer alması gerektiği belirtilen, içerdiği mineraller ve vitaminler sayesinde, kalp, damar ve bağışıklık sistemini güçlendiren, antioksidan özelliği ile cilt güzelliğinde de etki eden nar ekşisinin en doğal hali, Hatice Teyze raflarında öğünlerini sağlıklı geçirmek isteyenleri bekliyor…

 

A, B1, B2 vitaminlerinin deposu, besleyici etkisi ile mutfakların ve sofraların vazgeçilmezlerinden olan erişte, Hatice Teyze mağazasında en doğal haliyle yeniden hayat buluyor. Un, köy yumurtası ve taze süt ile yoğrularak, ev ortamı titizliğinde bakır kaplarda kaynatılarak hazırlanan Hatice Teyze erişteleri, yaz güneşinde kurutmaya bırakılarak, sofralarınızı taçlandırmak için en lezzetli ve besleyici haliyle raflardaki yerini alıyor.

Etiketler: kışlık erzak
Temmuz 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR