Terapi Etkili Doğal Mumlar Hatice Teyze'den

Doğal mumlar Hatice Teyze'de

Türkbükü’nde tamamı doğal ve organik ürünlerin satışa sunulduğu Hatice Teyze mağazasında, yaşam alanlarında huzurlu bir ortam yaratıp, doğallığı da yansıtmak isteyenler için birbirinden farklı mum seçenekleri bulunuyor. Doğum günlerimizde, romantik gecelerimizde ve özel kutlamalarımızda bize eşlik eden, dekorasyonda tamamlayıcı unsur olan mumlar en doğal halleri ile Hatice Teyze’de usta eller tarafından hayat buluyor.

Meyvelerin ve özel bitkilerin doku olarak kullanıldığı, fener, nar, taş, kaya gibi şekilleriyle de sunulan, doğal renklendiricilerle, parafinsiz, palmiye ağacı kökü ve soya yağından üretilen doğal mumlar ile Hatice Teyze yine fark yaratıyor.

Hatice Teyze mumları, yaşam alanlarınıza zevk ve huzur katıyor.

Kutlamalarınızda, romantik ortamlarda, o özel anlarınızı aydınlatan mumlar, stresli bir günün ardından da adeta terapi etkisi gösteriyor. Hatice Teyze markası da bu huzura doğallık katıp mumlarını www.haticeteyze.com’den sizlere sunuyor.

 

Hatice Teyze Dekoratif Mumları ile Düğünlerinizde de Yanınızda


Günlük hayatınızda, romantik gecelerinizde ve ortamı renklendirmek istediğiniz anlarda size eşlik eden, dekorasyonlarda tamamlayıcı unsur olan Hatice Teyze mumları en şık tasarımları ile şimdi de düğünlerinizde size eşlik ediyor. Düğün dekorasyonu denince akla ilk gelen beyaz rengin ağırlıkta olduğu masalar, çiçekler ve mumlar oluyor.

Düğünde mekana yerleştirilen mumlar hem romantik, hem de dekoratif bir görünüm kazandırdığından her zaman tercih sebebi oluyor.

Hatice Teyze’de usta eller tarafından hayat bulan ve kokularıyla beş duyu organımızı harekete geçiren natürel mumlar, masaların ve mekanın boş alanlarının büyüklüğüne göre istediğiniz boyutlarda yerleştirilmeye olanak sağlıyor. Farklı boy ve farklı renklerdeki seçenekleri ile biber, melisa otu ve tarçın gibi malzemelerin doku olarak kullanıldığı; fener, nar, taş, kaya gibi seçenekler ile de sunulan, doğal renklendiriciler, palmiye ağacı kökü ve soya yağından üretilerek hazırlanan Hatice Teyze mumları ile düğünlerinize otantik bir hava katıyor.

Etiketler: terapi etkili mum, doğal mumlar, hatice teyze
Temmuz 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR