Tıraştan Sonra Hatice Teyze Defne Sabunlarıyla Cildinizi Tazeleyin

Defte Sabunu

Ürünlerinin ham maddesi zeytinyağı olan Hatice Teyze mağazasında ve www.haticeteyze.com web sitesinde satışı gerçekleştirilen Defne Sabunu, tıraş sonrası bakımınızda hem zaman kazandıracak, hem de kışa hazırlanmanızdaki en büyük yardımcı olacak. Hatice Teyze’nin sabunları çeşitli cilt sorunları için, aromaları ise kendinizi iyi hissetmenizi gözetilerek hazırlanıyor. Yani hem cildinize, hem ruhunuza ferahlık getiren Hatice Teyze sabunları, nemlendirici ve kalıcı etki bırakmaları hedeflenerek üretiliyor. Bu sebeple Hatice Teyze sabunları soğuk sistem denilen, yağın kaynatılmadan; kostik ve yağın bir araya geldiğindeki tepkime sonucu oluşan ısıda üretiliyor. Dinlendirme aşamasında sabunlaşmanın tamamlanmasından sonra kullanıma hazır olan Hatice Teyze sabunları, 8 aylık bir emeğin sonucu olarak raflardaki yerlerini alıyor.

 

Büyük bir özenle hazırlanan Hatice Teyze sabunları diğer sabunlar gibi tek fonksiyon özelliği taşımıyor. Aynı anda hem cildinize, hem saçlarınıza bakım uygulayan sabunlar, teninizi daha çok severek, kendinize güven duymanızı sağlıyor. Tarihte ölümsüzlüğü simgeleyen, defne ağacının yağından ve sızma zeytinyağı ile karıştırılarak elde edilen saf, doğal Defne Sabunu erkekler için gözle görülür etkiler yaratıyor.

 

Defne Sabunun Faydaları Nelerdir?

 

  1. Antiseptik özelliği bulunan Defne Sabunu, derideki, egzama, mantar, siyah nokta ve sivilce gibi istenmeyen birçok rahatsızlığın önüne set kuruyor.
  2. Cilt tarafından hemen emilen, hiçbir katkı maddesi bulunmayan Defne Sabunu, derideki gözenekleri sıkılaştırarak deriyi rahatlatıyor.
  3. Tıraş sonrası cildi rahatlatma, gözenekleri sıkılaştırma ve pürüzsüz bir görünüm kazanma için tavsiye edilen Hatice Teyze’nin Defne Sabunu, doğal peeling özelliği sayesinde cildi derinlemesine temizleyerek, bakımlı ve hijyenik bir cilt görünümü kazanmanızı sağlıyor.

 

Cilt bakımında kullanılan Defne Sabunu, kişisel bakım ve hijyeniyle dikkat çekmek isteyen tüm erkekleri Hatice Teyze mağazasında görücüye bekliyor.

 

Etiketler: sabun, defne sabunu, tıraş sonrası
Temmuz 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR